HOE HET BEGON
In 1753 openen Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses, hun kruidenierswinkel "De Witte Os". In Joure leggen zij zo de basis voor de merken Douwe Egberts en Pickwick. Koffie, thee en tabak zijn de belangrijkste producten.

HET MERK PICKWICK
In 1937 introduceert Douwe Egberts Pickwick thee. Er werd gezocht naar een Engelse naam, omdat thee op dat moment nog erg ‘Engels’ aandeed en er een Engelse postkoets afgebeeld werd op de houten kistjes. De vrouw van de toenmalige directeur was erg in de ban van de werken van Dickens. Nadat zij de ‘Pickwick Papers’ las, stelde zij de naam Pickwick voor.

Kijk voor meer informatie op www.pickwick.nl.

Pickwick Ice Tea is een heerlijk natuurlijk verfrissende mix van zuiver water, thee-extract en sap uit vruchten. Pickwick Ice Tea is er in vijf verfrissende smaken: de vertrouwde Green Tea Citrus, Ice Tea Lemon en Peach en nu ook in de nieuwe smaken Earl Grey Jasmin en Green Tea Pure.

Zonder kunstmatige kleur-, smaak- & zoetstoffen.
Zonder conserveermiddelen.

Een pak bevat 7,5 glazen Ice Tea van 200 ml. Een glas bevat 38 kcal.

Pickwick Ice Tea: Puur Genieten!

Voor elk moment, voor de hele familie. Iedereen heeft wel eens zin in een verfrissende dorstlesser. Tijdens het spelen, na het sporten, mee op schoolreisje of tijdens een boswandeling. Pickwick Ice Tea is daarom nu ook verkrijgbaar in handige mini pakjes voor onderweg. Een slimme keuze omdat dit drankje laag in suikers is en geen kunstmatige kleur-, smaak- & zoetstoffen bevat. De mini pakjes zijn verkrijgbaar in de smaken Ice Tea Peach & Green Tea Apple.

  • Laag in calorieën. Zonder kunstmatige smaak- & zoetstoffen
  • Zonder conserveermiddelen. Zonder kleurstoffen.
  • Een mini pakje van 200 ml bevat 38 kcal..
  • IJskoud het lekkerst!

Pickwick Ice Tea: Puur Genieten!

 

Met Pickwick Ice Tea siroop maak je gemakkelijk een heerlijk glas verfrissende ice tea. De ideale dorstlesser zonder kunstmatige kleur-, smaak- & zoetstoffen. En met Pickwick Ice Tea siroop kun je lekker lang genieten, want met één bus kun je meer dan 7 liter verfrissende Ice Tea maken! De siropen zijn verkrijgbaar in de vertrouwde smaken Ice Tea Peach en Green Tea Citrus en in de nieuwe smaak Ice Tea Forest Fruit.

  • Zonder conserveermiddelen. Zonder kleurstoffen
  • Goed voor 37 glazen (7,5 Liter). Eén glas bevat 60 kcal
  • Meng 1 deel siroop met 9 delen water. IJskoud het lekkerst!

Pickwick Ice Tea: Puur Genieten!