Over BB Drinks

Pickwick is een geregistreerd handelsmerk geproduceerd onder licentie door BB Drinks BV. 

Wie zijn wij?
BB Drinks is een kleine, nieuwe onderneming met grote groeiplannen voor de komende jaren. Vanaf september 2015 brengen wij onder andere de nieuwe Pickwick Icetea’s op de Nederlandse en de Belgische markt. Centraal bij alles wat wij doen staat ons motto: Puur Plezier. Daar geloven wij in en gaan we voor!

Wat is onze doelstelling?
Wij zien een sterk veranderende samenleving die van merken een steeds grotere openheid en eerlijkheid vereist. Een samenleving die op een andere manier naar voeding en gezondheid kijkt en waar gezond leven een lifestyle is geworden. Maar waar gezond en lekker voor velen nog niet samengaan terwijl daar wel behoefte aan is. Wij willen dit veranderen.
Wij willen België en Nederland gelukkiger en gezonder maken. Dat doen we door onder het merk Pickwick lekkere, verrassende en gezonde dranken met natuurlijke ingrediënten en met minder suiker te ontwikkelen. Centraal bij het ontwikkelen van deze nieuwe producten staan onze kernwaarden: Genieten, Gezond, Vertrouwd en Onweerstaanbaar. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u ons helpen?
Natuurlijk zijn wij zelf, samen met familie, vrienden en bekenden continu aan het kijken naar nieuwe producten waar echt behoefte aan is. Maar we zien natuurlijk niet alles! Heeft u ideeën voor nieuwe dranken of andere lekkere en gezonde producten die op dit moment niet in de supermarkt te krijgen zijn? Wij horen het graag! Stuur a.u.b. een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BB DRINKS IS ONDERDEEL VAN BEYOND BRANDS BV

De producten staan voor wie wij zijn. Puur Plezier.

Dat is ons doel. Daar gaan we voor. Samen hebben we de lekkerste smaken Pickwick Ice Tea ontwikkeld.

Kijk hier naar ‘The making of Pickwick Ice Tea’